Gastgezinnen gezocht

Improovelicious is op zoek naar logeerkamers voor haar gasten van het Internationaal  improvisatietheaterfestival in Leuven.

Heb jij een logeerkamer voor 1, 2 of meer personen? Is die beschikbaar van 11 tot 19 maart 2018? Woon je binnen (of net buiten) de ring van Leuven? Wil je graag top-improvisatoren uit Duitsland, Roemenië, Australië, Colombia, België of Frankrijk over de vloer? Wil jij een steentje bijdragen aan Improovelicous?

En daarvoor geëerd worden met onze eeuwige dank en een onkostenvergoeding? Keuze uit: € 60 per gast voor de hele periode of duotickets (voor jezelf of om cadeau te doen – waarde € 100) voor alle voorstellingen tijdens het festival. Sowieso word je vervolgens een heel jaar lang VIP en mag je naar al onze voorstellingen komen kijken.

Wat wij concreet zoeken:

  • Aparte kamers met bedden voor 1 of meer personen.
  • Beschikbaarheid van sanitair.
  • Een keuken waar onze gasten ‘s morgens terecht kunnen voor een eenvoudig ontbijt en koffie of thee. Je hoeft hen niet te bedienen, als je maar zorgt dat het nodige (brood, beleg, wat fruit) in huis is en hen wegwijs maakt in wat ze waar vinden.
  • Huissleutel ter beschikking. (Tijdens de dag en avond zijn de gasten voornamelijk bezig op ons festival.)

Contacteer nathalie@inspinazie.be

0485 85 94 80